Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Update arbowetgeving en sociale wetgeving - mr. Monique van de Graaf

Update arbowetgeving en sociale wetgeving - mr. Monique van de Graaf

Per 1 juli 2017 heeft er een grote wijziging plaats gevonden binnen de Arbowetgeving. Monique van de Graaf brengt de deelnemers op de hoogte van de wijzigingen en blikt samen met de deelnemers terug op het eerste half jaar na de invoering: Wat zijn de effecten en welke veranderingen zijn er nu daadwerkelijk zichtbaar, na de invoering van alle wijzigingen?

Ook de wijzigingen binnen de sociale wetgeving komen aan bod. Aan de hand van haar visie en ingebrachte vragen over dit onderwerp verzorgt zij een boeiende middag over onder meer de ontwikkelingen van arbowetgeving en de sociale wetgeving.

Ook daagt zij u uit om mee te denken wat dit kan betekenen voor het vak en werkaanbod van arbeidsdeskundigen, waar liggen groeimogelijkheden en wat zijn de bedreigingen?

Ter voorbereiding op de bijeenkomst dient de deelnemer vragen in te brengen op het gebied van sociale zekerheid. Hiertoe neemt de deelnemer casuïstiek / vragen mee naar de bijeenkomst. Deze zullen worden mee genomen in de presentatie en discussie tijdens de bijeenkomst.

Over de docent: Monique van de Graaf is auteur en uitgever van de boeken "Sociale zekerheid voor de professional" en "Arbeidsrecht voor de professional". Monique is gespecialiseerd in het arbeids- en sociaal zekerhiedsrecht. Zij is werkzaam als zelfstandige en werkt zowel op interim basis als HRM adviseur / jurist als ook als docent voor diverse instituten. Ook adviseert ze regelmatig bedrijven en instellingen over (collectief) ontslag, overgang van onderneming en medezeggenschap    

© 2018 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment