Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: di, 20 nov 2018 13:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijving gesloten.
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Maak kennis met duurzame inzetbaarheid - Larissa Kras

Duurzame inzetbaarheid vraagt om maatwerk en een goede dialoog. 

Als arbeidsdeskundige heeft u de afgelopen jaren de arbeidsmarkt zien veranderen. Er is meer aandacht voor belangrijke zaken zoals langer doorwerken, flexibilisering, een gezonde werkomgeving en ontwikkelingskansen. Allemaal met het doel om medewerkers productief én duurzaam inzetbaar te houden. Maar mensen echt in beweging krijgen en te houden blijkt vaak toch een uitdaging. Veel interventies en programma’s bieden op lange termijn niet de gewenste resultaten. Vastgeroeste gewoontes en gedrag (van medewerkers én organisatie) blijken echte veranderingen in de weg te staan en een “one size fits all” oplossing is er niet.

De dingen anders doen

Hoe krijgt u werkgevers en werknemers mee in de veranderingen die nodig zijn om iedereen productief en inzetbaar te krijgen en te houden? Hoe doorbreekt u de denkbeelden en patronen die mensen ervan weerhouden daadwerkelijk te veranderen en zelf de regie te pakken als het om hun loopbaan gaat? En wiens verantwoordelijkheid is dat eigenlijk?

Tijdens deze inspirerende workshop krijgt u handvatten hoe u de dialoog over inzetbaarheid kunt bevorderen. U maakt kennis met een nieuwe manier van denken over gezondheidsbevordering en persoonlijke effectiviteit. Een geweldige kans om geïnspireerd te worden en met vakgenoten en experts ideeën uit te wisselen.. 

Over de trainer: 

Als consultant adviseert zij organisaties over vraagstukken die gaan over gedrag en cultuur, zoals verzuim en duurzame inzetbaarheid. Bij beide thema’s speelt met name het gedrag en de houding van de medewerker een rol (Welke keuzes maak ik ten aanzien van werk? Voel ik mij (ook wanneer er andere eisen worden gesteld) verantwoordelijk voor mijn inzetbaarheid? En stel ik mij proactief op wanneer er dingen in mijn omgeving veranderen?). Hoe mensen zich in een organisatie gedragen, welke (verschillende) keuzes zij maken is iets wat haar enorm boeit. Maar ook hoe je dit gedrag positief kunt beïnvloeden door de dialoog aan te gaan en (gedrags-)afspraken te maken.

De sleutel tot succesvolle gedragsbeïnvloeding zit voor haar in een integrale aanpak met duidelijke spelregels en voldoende speelruimte. Als consultant begeleidt zij dit proces: van visievorming tot het trainen van leidinggevenden en medewerkers. 

© 2018 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment