Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: di, 3 apr 2018 13:00
Locatie:
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 3

Inschrijving gesloten.
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Rapporteren: interessant of relevant - Jose van Assem

In de training wordt ingegaan op begrippen binnen het thema privacy: Welke informatie kan je nog gebruiken als arbeidsdeskundige en hoe verwoord je deze informatie binnen de rapportage?

Daarmee komt ook de argumentatie aan bod: een advies is gebaseerd op een gedegen arbeidsdeskundige onderbouwing. Hoe te komen tot deze onderbouwing, rekening houdend met de privacy van de betrokken partijen, is een onderwerp wat eveneens in deze training wordt uitgediept.

De training is een interactieve training, waarbij naast uitleg van de docent ook middels peer-to-peer met elkaar wordt gekeken naar het arbeidsdeskundig rapport.

  • Om deze training goed te kunnen volgen is het noodzakelijk dat u een eigen rapport in viervoud mee neemt. Deze zal gebruikt worden tijdens de training.
  • Meer informatie over de artikelen van onder meer José van Assem zijn terug te vinden in de AD-visie jaargang 2016. Lees ter voorbereiding op deze bijeenkomst AD-visie nr 1, pagina 24 - 25, AD-visie nr 2, pagina 24-25. AD-visie nr 4, pagina 24-25

Over de trainer:

José van Assem geeft als arbeidsdeskundig opleider binnen het UWV ruim tien jaar schrijftraining aan arbeidsdeskundigen. In 2016 heeft zij samen met drs. Margriet de Groot artikelen geschreven over argumenteren en rapporteren voor de AD visie. Haar motto is: 'less is more'.

Als stafarbeidsdeskundige ondersteunt en coacht zij arbeidsdeskundigen in het WERKbedrijf bij het uitoefenen en ontwikkelen van hun vak en adviseert zij het management. 

© 2018 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment