Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: di, 27 maa 2018 13:00
Locatie: Apeldoorn
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Bezwaar en beroep: zin en onzin - mr. Turgut Hefti

Wat betekent een loonsanctie nu echt? Is bezwaar maken altijd mogelijk? En wanneer is het van meerwaarde? Welke informatie is dan van nut? Is het aanleveren van nieuwe informatie altijd noodzakelijk?

Tijdens deze training legt de trainer de stappen uit binnen bezwaar en beroep. Welke stappen moeten werkgever of werknemer ondernemen bij het bezwaar maken? Hoe werkt het in beroep gaan van een beslissing bij een bezwaar? Op al deze aspecten zal in de training uitgebreid worden ingegaan.

  • Ter voorbereiding op de training ontvangt de trainer graag voorbeelden / casuistiek uit de praktijk

Over de trainer:

Mr. Turgut Hefti, is arbeidsdeskundige (geregistreerd) en juridisch adviseur. Als mens is hij gedreven, inspirator, resultaatgericht, staat de menselijke maat centraal en is hij pragmatisch in zijn aanpak.

Naast het werk als arbeidsdeskundig geeft hij regelmatig lezingen en les als docent recht en sociale zekerheid bij onder meer SOSV, IVA Opleiding en Training, Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum, Weka/HRPraktijk, Medisch Ondernemen. Turgut Hefti is auteur bij Weka/HR Praktijk (Gezond in bedrijf, Probleemanalyse, Jaarboek verzuim en re-integratie, Ezine Gezondheidsbeleid).

© 2018 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment